Caviaopvang Second Chance

 

Gastenboek

Hier kan je een berichtje achterlaten over je ervaring met de opvang of een update over de herplaatste cavia's.


Gastenboek

23 berichten op 5 pagina's
Lieke Vrenken
22-09-22 12:03:11
Nadat een van onze caviabeertjes overleden was, hebben we bij Dagmar een vriendinnetje uitgezocht voor ons beertje Boef. Gezellig samen met Fé huiswaarts gekeerd en wat hebben we leuke maanden gehad met die twee samen! Dagmar's opvang zit vol met leuke cavia's (die je het liefst allemaal mee wil nemen!) en ze heeft de leukste verhalen, tips en adviezen!

Helaas verhuizen wij nu naar het buitenland maar gelukkig waren Boef en Fé meer dan welkom bij Dagmar, waar we ze dan ook met een gerust hart achterlaten en er alle vertrouwen in hebben dat ze goed terechtkomen.

Een onwijs fijne (vakantie)opvang, wij zouden hem aan iedereen aanraden! Zelfs vanuit Amsterdam rijden wij graag een stukje verder om onze caviaatjes hier naar toe te brengen, Dagmar is zó ontzettend goed met ze, echt fantastisch!
Bettie Schep
15-06-22 20:31:32
Wat een fijne plek is dit zeg. Zoveel plek en zoveel hart voor de cavia’s. Vandaag heb ik een vriendinnetje voor mijn oude beer gehaald. Het lijkt een goede match. Ik kreeg echt alle kans om rond te kijken en te kiezen. ( Kiezen was moeilijk genoeg…)
Ik zal deze plek echt aan iedereen aanraden!
Dank je wel Dagmar! En veel succes!
Lianne Van der Lee
06-06-22 12:53:43
Wij hadden twee cavia’s en 1 is er doodgegaan. De andere hebben we naar deze opvang gedaan. Echt heel leuk om te zien hoe de cavia’s als groep bij elkaar leven. Zwartje had er echt plezier! Intussen is Zwartje geadopteerd op afstand. We zijn erg blij met deze zorg!
Nina Petit
06-05-22 22:53:16
Wij kwamen voor een tijdelijk maatje voor onze laatste oude dame Bliss. Ondanks Bliss haar moeilijke karakter is ze toch mooi gekoppeld en hebben we Jet mee naar huis genomen om haar gezelschap te houden! Onze Bliss is niet lang daarna overleden en gelukkig konden we Jet daarna met een gerust hart achterlaten bij deze liefdevolle en professionele dame, en meer dan 100 vriendjes en vriendinnetjes :)

Top opvang met verstand van cavia's en het hart op de juiste plek!
Anne van Bezooijen
05-04-22 22:03:52
Een super liefde volle opvang! Met een hart voor de dieren<3
Dacht met me mee en keek echt welke cavia/cavia's bij mij paste.
Uit eindelijk een super lieve castraat gevonden voor mijn zeugen groep.

De hokken zijn ruim en er wordt echt in het welzijn van het dier gehandeld/gedacht.
Topper wat je doet ga zo door!
Tonen: 5  10   20