Caviaopvang Second Chance

 

Gastenboek

Hier kan je een berichtje achterlaten over je ervaring met de opvang of een update over de herplaatste cavia's.


Gastenboek

22 berichten op 3 pagina's
Bettie Schep
15-06-22 20:31:32
Wat een fijne plek is dit zeg. Zoveel plek en zoveel hart voor de cavia’s. Vandaag heb ik een vriendinnetje voor mijn oude beer gehaald. Het lijkt een goede match. Ik kreeg echt alle kans om rond te kijken en te kiezen. ( Kiezen was moeilijk genoeg…)
Ik zal deze plek echt aan iedereen aanraden!
Dank je wel Dagmar! En veel succes!
Lianne Van der Lee
06-06-22 12:53:43
Wij hadden twee cavia’s en 1 is er doodgegaan. De andere hebben we naar deze opvang gedaan. Echt heel leuk om te zien hoe de cavia’s als groep bij elkaar leven. Zwartje had er echt plezier! Intussen is Zwartje geadopteerd op afstand. We zijn erg blij met deze zorg!
Nina Petit
06-05-22 22:53:16
Wij kwamen voor een tijdelijk maatje voor onze laatste oude dame Bliss. Ondanks Bliss haar moeilijke karakter is ze toch mooi gekoppeld en hebben we Jet mee naar huis genomen om haar gezelschap te houden! Onze Bliss is niet lang daarna overleden en gelukkig konden we Jet daarna met een gerust hart achterlaten bij deze liefdevolle en professionele dame, en meer dan 100 vriendjes en vriendinnetjes :)

Top opvang met verstand van cavia's en het hart op de juiste plek!
Anne van Bezooijen
05-04-22 22:03:52
Een super liefde volle opvang! Met een hart voor de dieren<3
Dacht met me mee en keek echt welke cavia/cavia's bij mij paste.
Uit eindelijk een super lieve castraat gevonden voor mijn zeugen groep.

De hokken zijn ruim en er wordt echt in het welzijn van het dier gehandeld/gedacht.
Topper wat je doet ga zo door!
K Bruinenberg
30-03-22 21:41:23
We hebben onze mannen hier naar toe gebracht, omdat ze niet helemaal lekker matchen. En zijn in goede handen achter gelaten. We hebben vervolgens een mooie dame meegenomen en een gecastreerd mannetje. Mijn dochter en ik zijn heel erg blij met ze. En de tijd die Dagmar in je steekt is super prettig.
Even tussendoor wat vragen is geen probleem. Erg behulpzaam.

Groetjes
Manuela De Wit
25-02-22 11:16:08
Super geholpen bij het vinden van een maatje voor onze Bieb, nadat Jinzz was overleden. Onze Bieb is 10 dagen bij je geweest om het juiste maatje te vinden. Heel erg bedankt voor alle moeite. Je krijgt van ons een 10 met een griffel.
Heidy Gommers
09-01-22 14:20:49
Het was schrikken voor mij 2 van de 4 cavia's overleden. 2 weken geleden Witje bij je gehaald. En vandaag Duffy, bedankt dat je aan me dacht! Ik hoop dat het dit keer iets langer duurt voordat we weer bij je terugkomen. Gr. Heidy uit Nijmegen
Heidy Gommers
24-12-21 18:37:29
Vandaag hebben wij 'Witje' Sneeuwwitje opgehaald. Mooie opvang met ruime plekken. Mocht er bij ons weer 'n cavia overlijden. Kom ik hier zeker terug.
Hermine de Winkel
13-12-21 14:44:13
Update Vosje en Vlekje.
Wat zijn het toch een schatjes, en slim ook. Ze zijn nu alweer vier maanden bij mij en ik heb twee kooien aan elkaar gekoppeld, zodat ze via een bruggetje heen en weer kunnen. Wat een plezier heb je toch van die diertjes, en kletsen.....vooral Vlekje. Als hij me ziet begint hij alweer om eten te fluiten...... En het zijn echte knuffels, lekker tegen elkaar aan op schoot.
veel liefs, Hermine (CaviaVilla "De Blijde Bekjes")
Irma Vos
07-12-21 20:28:19
2 weken geleden 4 dames opgehaald. Claire en Alina, 2 volwassen dames en 2 baby’s Nikki en Dianne. Ze zijn erg goed verzorgd bij Dagmar, grote verzorgde opvang en heel fijn contact gehad! Als ik weer uitbreiding van mijn groepje zoek, meld ik mij weer bij haar!!
Tonen: 5  10   20