Caviaopvang Second Chance

 

Gastenboek

Hier kan je een berichtje achterlaten over je ervaring met de opvang of een update over de herplaatste cavia's.


Gastenboek

22 berichten op 2 pagina's
Bettie Schep
15-06-22 20:31:32
Wat een fijne plek is dit zeg. Zoveel plek en zoveel hart voor de cavia’s. Vandaag heb ik een vriendinnetje voor mijn oude beer gehaald. Het lijkt een goede match. Ik kreeg echt alle kans om rond te kijken en te kiezen. ( Kiezen was moeilijk genoeg…)
Ik zal deze plek echt aan iedereen aanraden!
Dank je wel Dagmar! En veel succes!
Lianne Van der Lee
06-06-22 12:53:43
Wij hadden twee cavia’s en 1 is er doodgegaan. De andere hebben we naar deze opvang gedaan. Echt heel leuk om te zien hoe de cavia’s als groep bij elkaar leven. Zwartje had er echt plezier! Intussen is Zwartje geadopteerd op afstand. We zijn erg blij met deze zorg!
Nina Petit
06-05-22 22:53:16
Wij kwamen voor een tijdelijk maatje voor onze laatste oude dame Bliss. Ondanks Bliss haar moeilijke karakter is ze toch mooi gekoppeld en hebben we Jet mee naar huis genomen om haar gezelschap te houden! Onze Bliss is niet lang daarna overleden en gelukkig konden we Jet daarna met een gerust hart achterlaten bij deze liefdevolle en professionele dame, en meer dan 100 vriendjes en vriendinnetjes :)

Top opvang met verstand van cavia's en het hart op de juiste plek!
Anne van Bezooijen
05-04-22 22:03:52
Een super liefde volle opvang! Met een hart voor de dieren<3
Dacht met me mee en keek echt welke cavia/cavia's bij mij paste.
Uit eindelijk een super lieve castraat gevonden voor mijn zeugen groep.

De hokken zijn ruim en er wordt echt in het welzijn van het dier gehandeld/gedacht.
Topper wat je doet ga zo door!
K Bruinenberg
30-03-22 21:41:23
We hebben onze mannen hier naar toe gebracht, omdat ze niet helemaal lekker matchen. En zijn in goede handen achter gelaten. We hebben vervolgens een mooie dame meegenomen en een gecastreerd mannetje. Mijn dochter en ik zijn heel erg blij met ze. En de tijd die Dagmar in je steekt is super prettig.
Even tussendoor wat vragen is geen probleem. Erg behulpzaam.

Groetjes
Manuela De Wit
25-02-22 11:16:08
Super geholpen bij het vinden van een maatje voor onze Bieb, nadat Jinzz was overleden. Onze Bieb is 10 dagen bij je geweest om het juiste maatje te vinden. Heel erg bedankt voor alle moeite. Je krijgt van ons een 10 met een griffel.
Heidy Gommers
09-01-22 14:20:49
Het was schrikken voor mij 2 van de 4 cavia's overleden. 2 weken geleden Witje bij je gehaald. En vandaag Duffy, bedankt dat je aan me dacht! Ik hoop dat het dit keer iets langer duurt voordat we weer bij je terugkomen. Gr. Heidy uit Nijmegen
Heidy Gommers
24-12-21 18:37:29
Vandaag hebben wij 'Witje' Sneeuwwitje opgehaald. Mooie opvang met ruime plekken. Mocht er bij ons weer 'n cavia overlijden. Kom ik hier zeker terug.
Hermine de Winkel
13-12-21 14:44:13
Update Vosje en Vlekje.
Wat zijn het toch een schatjes, en slim ook. Ze zijn nu alweer vier maanden bij mij en ik heb twee kooien aan elkaar gekoppeld, zodat ze via een bruggetje heen en weer kunnen. Wat een plezier heb je toch van die diertjes, en kletsen.....vooral Vlekje. Als hij me ziet begint hij alweer om eten te fluiten...... En het zijn echte knuffels, lekker tegen elkaar aan op schoot.
veel liefs, Hermine (CaviaVilla "De Blijde Bekjes")
Irma Vos
07-12-21 20:28:19
2 weken geleden 4 dames opgehaald. Claire en Alina, 2 volwassen dames en 2 baby’s Nikki en Dianne. Ze zijn erg goed verzorgd bij Dagmar, grote verzorgde opvang en heel fijn contact gehad! Als ik weer uitbreiding van mijn groepje zoek, meld ik mij weer bij haar!!
erna Hendriks
08-11-21 20:31:07
Op zaterdag 9 oktober 2021 een jong beertje bij jullie opgehaald als gezelschap voor mijn andere cavia Binky, zijn maatje was die dag overleden, bijna 7 jaar oud. Denver een kleine zwart/wit beertje, heeft het inmiddels goed naar de zin en springt vrolijk in de kooi en gaat goed samen met zijn maatje Binky.
Tevens een compliment voor de verzorgd uitziende opvang
Jessica Averink
04-11-21 16:54:57
Wat begon als een mislukte koppelpoging eindigde in een dolblije cavia!

Nadat mijn oude dame Kira alleen kwam door het overlijden van haar vriendinnetje, leek me het mooi voor haar dat ze samen kon zijn met een castraat. We waren helemaal verkocht al op hem maar helaas ging het koppelen wat minder goed. Hierna heeft Dagmar een nog jonge cavia dame Sheila bij haar gezet. Dit ging gelukkig wél goed!

Het resultaat is een dolblije senior! Ze zit weer vol levenslust en ze rennen zelfs samen door het hok heen. Sheila zelf is een geweldige cavia en zit vol energie maar is tegelijkertijd ontzettend lief!

Oh en de bijnaam voor Kira die ze van Dagmar kreeg, genaamd Diva, Die hebben we erin gehouden!!
Marty Jongkees-Tanis
02-11-21 17:33:53
Begin september hebben we Wally opgehaald om Louise gezelschap te houden. Het gaat super goed. Wally was in het begin nog wat bang. Hij is erg lief, rustig en nieuwsgierig. Wally is dol op paprika! Nu het gras buiten nat is, kunnen ze niet meer op het gras. Ze lopen tijdens het schoonmaken van de hokken door de woonkamer. Dan lopen er ook 2 andere cavia's los. Daar is ook een gecastreerd mannetje bij. Eerst hield ik ze gescheiden, maar ze zochten elkaar op. Wally blijft rustig en vertoont geen dominant gedrag naar Otje(het andere gecastreerde mannetje). Otje wil niet dat er iemand de baas over hem speelt. Vandaag hebben ze met z'n viertjes lekker rond gelopen.
Linda van Steenwijk
02-11-21 11:33:21
25 September hebben we de de mannen Peanut & Butter (voorheen Boefje en Buddy) opgehaald. In de vakantie hebben we hen, na een uitgebreide rondleiding van Dagmar, uitgezocht en tot aan de ophaal datum
zijn ze uitstekend en liefdevol door haar verzorgd. Net zoals alle cavia’s daar in de mooie opvang. Het later ophalen was geen probleem. Je merkt dat ze veel verstand van zaken heeft en met veel tips en vol vertrouwen hebben we ze mee naar huis genomen. Na een weekje wennen in hun nieuwe verblijf hebben ze het nu super naar hun zin bij ons. Voor vakantie opvang en eventueel later voor andere cavia’s, wordt dit ons adres. We bevelen deze cavia-opvang van harte aan!
Carola Bosveld
22-10-21 15:32:48
Een tijdje geleden heb ik mijn cavia Luna meegenomen om op cavia-speeddate te gaan bij de cavia's van Dagmar. Ze mocht een nieuw vriendje of vriendinnetje uitkiezen. Dagmar zag al snel wat voor type cavia mijn Luna was en wist al vrij snel wat voor type cavia uit haar opvang goed zou matchen met haar. Het is een castraatje (Harley) geworden. Ik moet zeggen dat dit tot nu toe mijn aller beste koppel is! Ze zijn enorm vrolijk samen en erg lief voor elkaar! Ik zie ze elke dag popcornen samen door het hok heen.

Dagmar is echt fantastisch met cavia's. Ze heeft veel kennis over het gedrag (wat belangrijk is voor het koppelen) en ze heeft een prachtige locatie waar de cavia's veel ruimte hebben. Ik kom zeker hier terug als ik weer op zoek ben naar een cavia.

Fantastisch, ga zo door! Heel erg bedankt, Dagmar.
Ilone Kuindersma
20-10-21 13:58:33
Wij waren op zoek naar 2 cavia's voor onze kinderen. Zo zijn we terecht gekomen bij de caviaopvang. Als verrassing voor onze kinderen hebben we Jop en JJ meegenomen. Ze heten nu Alex en Marty!
We waren onder de indruk van de kennis van Dagmar over de cavia's en hoe ze alle cavia's verzorgt. Dagmar nam de tijd om rustig uitleg te geven over de verzorging van de cavia's en onze vragen te beantwoorden. We mogen altijd contact opnemen als er iets is. Fijn dat dit kan! We hebben het bezoek aan de opvang als erg prettig ervaren. Bedankt Dagmar!
Simone Vlaswinkel
20-10-21 09:54:37
Wij kwamen bij Dagmar om 2 dames te laten koppelen aan onze castraat Hugo. We kwamen uiteindelijk, na goed advies, uit bij ‘Dolly & Dot’. Moeder en dochter, die zonder castraat niet zo lekker gingen samen. Maar bij onze castraat gaat het wel heel goed!
We hebben een hele fijne ervaring gehad, toen we langskwamen voor het koppelen. Je kan zien dat Dagmar verstand heeft van wat ze doet & ook hart heeft voor de beestjes. Het was ontzettend fijn om bij Dagmar cavia’s te komen halen. Dankjewel!
Suzanne Vrolijk
15-10-21 20:42:15
Ik mocht vanmiddag onze 2 oude beertjes bij Dagmar brengen, de dierenarts had het al opgegeven maar Dagmar zag meteen wat er aan de hand was, ze zijn hier in goede handen voor hun laatste fase die wij helaas zelf niet konden bieden. Vervolgens nam ze ook de tijd om te kijken welk koppel wel geschikt zou zijn bij ons in het buitenhok. We mogen de nieuwsgierige Gera & aanhalige Malibu over 2 weken ophalen, superleuk! Bedankt alvast Dagmar!
Mireille Klinkenberg
13-10-21 21:08:48
Ik kwam bij Dagmar voor een nieuw vriendinnetje voor Muis nadat haar vriendinnetje Pip was overleden. Mijn voorkeur ging uit naar een rex/teddy achtig beestje. Dagmar had de zeer angstige Jill zitten die vrijwel onkoppelbaar was. Gelukkig is Muis een superrelaxed caviaatje en het ging direct super met Jill.
Ze zijn nu vriendinnetjes en Jill (die ik Aagje heb genoemd) is volgens mij heel gelukkig en niet bang meer! Ze is helemaal ontdooid en al goed tam! Op schoot vind ze tegenwoordig leuk en opgepakt worden is prima. Komt zelfs eten bietsen bij de rand van het hok!
Eefje Boons
18-09-21 16:38:34
Wat een mooie opvang! Alle ruimte en liefde voor de cavia's.

Heel erg bedankt voor de hulp! Na een koppeling die niet helemaal lekker liep, heeft Dagmar geholpen een nieuw vriendinnetje te vinden. Nu heb ik twee vrolijke dames thuis! :D
Tonen: 5  10   20