Caviaopvang Second Chance

 

Gastenboek

Hier kan je een berichtje achterlaten over je ervaring met de opvang of een update over de herplaatste cavia's.


Gastenboek

23 berichten op 3 pagina's
Irma Vos
07-12-21 20:28:19
2 weken geleden 4 dames opgehaald. Claire en Alina, 2 volwassen dames en 2 baby’s Nikki en Dianne. Ze zijn erg goed verzorgd bij Dagmar, grote verzorgde opvang en heel fijn contact gehad! Als ik weer uitbreiding van mijn groepje zoek, meld ik mij weer bij haar!!
erna Hendriks
08-11-21 20:31:07
Op zaterdag 9 oktober 2021 een jong beertje bij jullie opgehaald als gezelschap voor mijn andere cavia Binky, zijn maatje was die dag overleden, bijna 7 jaar oud. Denver een kleine zwart/wit beertje, heeft het inmiddels goed naar de zin en springt vrolijk in de kooi en gaat goed samen met zijn maatje Binky.
Tevens een compliment voor de verzorgd uitziende opvang
Jessica Averink
04-11-21 16:54:57
Wat begon als een mislukte koppelpoging eindigde in een dolblije cavia!

Nadat mijn oude dame Kira alleen kwam door het overlijden van haar vriendinnetje, leek me het mooi voor haar dat ze samen kon zijn met een castraat. We waren helemaal verkocht al op hem maar helaas ging het koppelen wat minder goed. Hierna heeft Dagmar een nog jonge cavia dame Sheila bij haar gezet. Dit ging gelukkig wél goed!

Het resultaat is een dolblije senior! Ze zit weer vol levenslust en ze rennen zelfs samen door het hok heen. Sheila zelf is een geweldige cavia en zit vol energie maar is tegelijkertijd ontzettend lief!

Oh en de bijnaam voor Kira die ze van Dagmar kreeg, genaamd Diva, Die hebben we erin gehouden!!
Marty Jongkees-Tanis
02-11-21 17:33:53
Begin september hebben we Wally opgehaald om Louise gezelschap te houden. Het gaat super goed. Wally was in het begin nog wat bang. Hij is erg lief, rustig en nieuwsgierig. Wally is dol op paprika! Nu het gras buiten nat is, kunnen ze niet meer op het gras. Ze lopen tijdens het schoonmaken van de hokken door de woonkamer. Dan lopen er ook 2 andere cavia's los. Daar is ook een gecastreerd mannetje bij. Eerst hield ik ze gescheiden, maar ze zochten elkaar op. Wally blijft rustig en vertoont geen dominant gedrag naar Otje(het andere gecastreerde mannetje). Otje wil niet dat er iemand de baas over hem speelt. Vandaag hebben ze met z'n viertjes lekker rond gelopen.
Linda van Steenwijk
02-11-21 11:33:21
25 September hebben we de de mannen Peanut & Butter (voorheen Boefje en Buddy) opgehaald. In de vakantie hebben we hen, na een uitgebreide rondleiding van Dagmar, uitgezocht en tot aan de ophaal datum
zijn ze uitstekend en liefdevol door haar verzorgd. Net zoals alle cavia’s daar in de mooie opvang. Het later ophalen was geen probleem. Je merkt dat ze veel verstand van zaken heeft en met veel tips en vol vertrouwen hebben we ze mee naar huis genomen. Na een weekje wennen in hun nieuwe verblijf hebben ze het nu super naar hun zin bij ons. Voor vakantie opvang en eventueel later voor andere cavia’s, wordt dit ons adres. We bevelen deze cavia-opvang van harte aan!
Carola Bosveld
22-10-21 15:32:48
Een tijdje geleden heb ik mijn cavia Luna meegenomen om op cavia-speeddate te gaan bij de cavia's van Dagmar. Ze mocht een nieuw vriendje of vriendinnetje uitkiezen. Dagmar zag al snel wat voor type cavia mijn Luna was en wist al vrij snel wat voor type cavia uit haar opvang goed zou matchen met haar. Het is een castraatje (Harley) geworden. Ik moet zeggen dat dit tot nu toe mijn aller beste koppel is! Ze zijn enorm vrolijk samen en erg lief voor elkaar! Ik zie ze elke dag popcornen samen door het hok heen.

Dagmar is echt fantastisch met cavia's. Ze heeft veel kennis over het gedrag (wat belangrijk is voor het koppelen) en ze heeft een prachtige locatie waar de cavia's veel ruimte hebben. Ik kom zeker hier terug als ik weer op zoek ben naar een cavia.

Fantastisch, ga zo door! Heel erg bedankt, Dagmar.
Ilone Kuindersma
20-10-21 13:58:33
Wij waren op zoek naar 2 cavia's voor onze kinderen. Zo zijn we terecht gekomen bij de caviaopvang. Als verrassing voor onze kinderen hebben we Jop en JJ meegenomen. Ze heten nu Alex en Marty!
We waren onder de indruk van de kennis van Dagmar over de cavia's en hoe ze alle cavia's verzorgt. Dagmar nam de tijd om rustig uitleg te geven over de verzorging van de cavia's en onze vragen te beantwoorden. We mogen altijd contact opnemen als er iets is. Fijn dat dit kan! We hebben het bezoek aan de opvang als erg prettig ervaren. Bedankt Dagmar!
Simone Vlaswinkel
20-10-21 09:54:37
Wij kwamen bij Dagmar om 2 dames te laten koppelen aan onze castraat Hugo. We kwamen uiteindelijk, na goed advies, uit bij ‘Dolly & Dot’. Moeder en dochter, die zonder castraat niet zo lekker gingen samen. Maar bij onze castraat gaat het wel heel goed!
We hebben een hele fijne ervaring gehad, toen we langskwamen voor het koppelen. Je kan zien dat Dagmar verstand heeft van wat ze doet & ook hart heeft voor de beestjes. Het was ontzettend fijn om bij Dagmar cavia’s te komen halen. Dankjewel!
Suzanne Vrolijk
15-10-21 20:42:15
Ik mocht vanmiddag onze 2 oude beertjes bij Dagmar brengen, de dierenarts had het al opgegeven maar Dagmar zag meteen wat er aan de hand was, ze zijn hier in goede handen voor hun laatste fase die wij helaas zelf niet konden bieden. Vervolgens nam ze ook de tijd om te kijken welk koppel wel geschikt zou zijn bij ons in het buitenhok. We mogen de nieuwsgierige Gera & aanhalige Malibu over 2 weken ophalen, superleuk! Bedankt alvast Dagmar!
Mireille Klinkenberg
13-10-21 21:08:48
Ik kwam bij Dagmar voor een nieuw vriendinnetje voor Muis nadat haar vriendinnetje Pip was overleden. Mijn voorkeur ging uit naar een rex/teddy achtig beestje. Dagmar had de zeer angstige Jill zitten die vrijwel onkoppelbaar was. Gelukkig is Muis een superrelaxed caviaatje en het ging direct super met Jill.
Ze zijn nu vriendinnetjes en Jill (die ik Aagje heb genoemd) is volgens mij heel gelukkig en niet bang meer! Ze is helemaal ontdooid en al goed tam! Op schoot vind ze tegenwoordig leuk en opgepakt worden is prima. Komt zelfs eten bietsen bij de rand van het hok!
Tonen: 5  10   20