Caviaopvang Second Chance

 

Gastenboek

Hier kan je een berichtje achterlaten over je ervaring met de opvang of een update over de herplaatste cavia's.


Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
Heidy Gommers
24-12-21 18:37:29
Vandaag hebben wij 'Witje' Sneeuwwitje opgehaald. Mooie opvang met ruime plekken. Mocht er bij ons weer 'n cavia overlijden. Kom ik hier zeker terug.
Hermine de Winkel
13-12-21 14:44:13
Update Vosje en Vlekje.
Wat zijn het toch een schatjes, en slim ook. Ze zijn nu alweer vier maanden bij mij en ik heb twee kooien aan elkaar gekoppeld, zodat ze via een bruggetje heen en weer kunnen. Wat een plezier heb je toch van die diertjes, en kletsen.....vooral Vlekje. Als hij me ziet begint hij alweer om eten te fluiten...... En het zijn echte knuffels, lekker tegen elkaar aan op schoot.
veel liefs, Hermine (CaviaVilla "De Blijde Bekjes")
Irma Vos
07-12-21 20:28:19
2 weken geleden 4 dames opgehaald. Claire en Alina, 2 volwassen dames en 2 baby’s Nikki en Dianne. Ze zijn erg goed verzorgd bij Dagmar, grote verzorgde opvang en heel fijn contact gehad! Als ik weer uitbreiding van mijn groepje zoek, meld ik mij weer bij haar!!
erna Hendriks
08-11-21 20:31:07
Op zaterdag 9 oktober 2021 een jong beertje bij jullie opgehaald als gezelschap voor mijn andere cavia Binky, zijn maatje was die dag overleden, bijna 7 jaar oud. Denver een kleine zwart/wit beertje, heeft het inmiddels goed naar de zin en springt vrolijk in de kooi en gaat goed samen met zijn maatje Binky.
Tevens een compliment voor de verzorgd uitziende opvang
Jessica Averink
04-11-21 16:54:57
Wat begon als een mislukte koppelpoging eindigde in een dolblije cavia!

Nadat mijn oude dame Kira alleen kwam door het overlijden van haar vriendinnetje, leek me het mooi voor haar dat ze samen kon zijn met een castraat. We waren helemaal verkocht al op hem maar helaas ging het koppelen wat minder goed. Hierna heeft Dagmar een nog jonge cavia dame Sheila bij haar gezet. Dit ging gelukkig wél goed!

Het resultaat is een dolblije senior! Ze zit weer vol levenslust en ze rennen zelfs samen door het hok heen. Sheila zelf is een geweldige cavia en zit vol energie maar is tegelijkertijd ontzettend lief!

Oh en de bijnaam voor Kira die ze van Dagmar kreeg, genaamd Diva, Die hebben we erin gehouden!!
Tonen: 5  10   20