Caviaopvang Second Chance

 

Gastenboek

Hier kan je een berichtje achterlaten over je ervaring met de opvang of een update over de herplaatste cavia's.


Gastenboek

23 berichten op 5 pagina's
Irma Vos
07-12-21 20:28:19
2 weken geleden 4 dames opgehaald. Claire en Alina, 2 volwassen dames en 2 baby’s Nikki en Dianne. Ze zijn erg goed verzorgd bij Dagmar, grote verzorgde opvang en heel fijn contact gehad! Als ik weer uitbreiding van mijn groepje zoek, meld ik mij weer bij haar!!
erna Hendriks
08-11-21 20:31:07
Op zaterdag 9 oktober 2021 een jong beertje bij jullie opgehaald als gezelschap voor mijn andere cavia Binky, zijn maatje was die dag overleden, bijna 7 jaar oud. Denver een kleine zwart/wit beertje, heeft het inmiddels goed naar de zin en springt vrolijk in de kooi en gaat goed samen met zijn maatje Binky.
Tevens een compliment voor de verzorgd uitziende opvang
Jessica Averink
04-11-21 16:54:57
Wat begon als een mislukte koppelpoging eindigde in een dolblije cavia!

Nadat mijn oude dame Kira alleen kwam door het overlijden van haar vriendinnetje, leek me het mooi voor haar dat ze samen kon zijn met een castraat. We waren helemaal verkocht al op hem maar helaas ging het koppelen wat minder goed. Hierna heeft Dagmar een nog jonge cavia dame Sheila bij haar gezet. Dit ging gelukkig wél goed!

Het resultaat is een dolblije senior! Ze zit weer vol levenslust en ze rennen zelfs samen door het hok heen. Sheila zelf is een geweldige cavia en zit vol energie maar is tegelijkertijd ontzettend lief!

Oh en de bijnaam voor Kira die ze van Dagmar kreeg, genaamd Diva, Die hebben we erin gehouden!!
Marty Jongkees-Tanis
02-11-21 17:33:53
Begin september hebben we Wally opgehaald om Louise gezelschap te houden. Het gaat super goed. Wally was in het begin nog wat bang. Hij is erg lief, rustig en nieuwsgierig. Wally is dol op paprika! Nu het gras buiten nat is, kunnen ze niet meer op het gras. Ze lopen tijdens het schoonmaken van de hokken door de woonkamer. Dan lopen er ook 2 andere cavia's los. Daar is ook een gecastreerd mannetje bij. Eerst hield ik ze gescheiden, maar ze zochten elkaar op. Wally blijft rustig en vertoont geen dominant gedrag naar Otje(het andere gecastreerde mannetje). Otje wil niet dat er iemand de baas over hem speelt. Vandaag hebben ze met z'n viertjes lekker rond gelopen.
Linda van Steenwijk
02-11-21 11:33:21
25 September hebben we de de mannen Peanut & Butter (voorheen Boefje en Buddy) opgehaald. In de vakantie hebben we hen, na een uitgebreide rondleiding van Dagmar, uitgezocht en tot aan de ophaal datum
zijn ze uitstekend en liefdevol door haar verzorgd. Net zoals alle cavia’s daar in de mooie opvang. Het later ophalen was geen probleem. Je merkt dat ze veel verstand van zaken heeft en met veel tips en vol vertrouwen hebben we ze mee naar huis genomen. Na een weekje wennen in hun nieuwe verblijf hebben ze het nu super naar hun zin bij ons. Voor vakantie opvang en eventueel later voor andere cavia’s, wordt dit ons adres. We bevelen deze cavia-opvang van harte aan!
Tonen: 5  10   20