Caviaopvang Second Chance

 

De Blijvertjes (ter adoptie)


Sommige cavia's moeten in de opvang blijven vanwege hun ziektebeeld of leeftijd. Deze diertjes kan je wel adopteren voor maar 5 euro per maand. Als je het leuk vindt kan je af en toe komen knuffelen en wij sturen maandelijks een update met een leuke nieuwe foto of video.


Bruintje is een nog hele fitte oude dame van 2018. Ze is geadopteerd door Tiara.

Pino is een beertje uit 2020 maar heeft vele problemen met zijn huidm hij is wat mager en heeft moeite met poepen. De dierenarts kan niks vinden wat we kunnen behandelen dus blijft hij gewoon lekker in de opvang. Pino is geadopteerd door Fransje

Brownie is een dame van 2021 met nierproblemen. Brownie is geadopteerd door ManuelaBubbles mag hier lekker oud worden, ze kampt af en toe met wat gezondheidsproblemen. Ze is geadopteerd door haar vorige baasje Gerda.

Gilli & Ivy deze dames van 2022 blijven in de opvang want Ivy heeft chronische luchtwegproblemen en Gilli heeft tandproblemen. Ze zijn geadopteerd door MischaMira past zo goed in mijn oude vrouwengroep dat zij mag blijven.

Ze is geadopteerd door Tineke.

Christiano is zo'n leuke beer! Hij zal na zijn castratie de stabiele factor worden in de oude damesgroep. Hij  is geadopteerd door Jannet


Soep is een dame van 2018 met een talgbult op haar achterste maar heeft hier verder geen last van. Ze is geadopteerd door Leona.

Zwartje is een ouder dame van +/- 6 jaar. Zwartje is geadopteerd door Ronnie.

Frenkie is van 2020, door haar staar en slankere postuur houd ik haar liever in de opvang. Ze is geadopteerd door haar vorige baasje Jesse.Piet & Beertje 1 van de mannen is wat mager en heeft problemen met zijn motoriek. Helaas is Piet overleden. Ze zijn geadopteerd door hun vorige eigenaresse YvankaAnna is een gezellig dame van september 2018. Ze heeft meerdere gezwellen maar heeft daar nog geen last van.

Soof is een dame uit 2018 of ouder, ze is nog fit maar heeft een aantal gezwelletjes rondom haar tepels. Ze doet het super in de groep.

Britt is een dame van 2020 en ze blijft er slank en heeft ook moeite met wat kouder weer daarom blijft ze in de opvang.

Anna is geadopteerd door Mart, Mirell en Minc.

Soof is geadopteerd door Corinne.

Britt is geadopteerd door Hermine.Lotus, Lelie & Tucker 

Deze zusjes van zijn geboren met een behoorlijke afwijking, ze zijn doof, blind en hebben geen volledig gebit. Dit maakt de dames niet minder vrolijk en met af en toe wat hulp met hun gebit eten ze heel goed. 

De dames waren toch al gedekt door hun broertje en zijn bevallen van 2 jongens en 1 dame, de dame is helaas overleden. De mannen heten Lucky & Tucker. Lucky is inmiddels ook overleden.

Deze dames hebben een baasje op afstand. Ze zijn geadopteerd door Jessica.

Tucker is geadopteerd door Gerda.Patty is een beertje met een behoorlijke afwijking, hij is doof, blind en heeft geen volledig gebit. Hij is daardoor niet minder vrolijk en met af en toe een gebitsbehandeling kan hij goed eten en groeit hij goed. 

Patty is geadopteerd door Linda.

Beertje is een oudere man van 2016, hij is aan het afvallen maar wel nog vrolijk. Hij heeft nu een jong beertje om zijn laatste tijd niet alleen te zitten.

Beertje is geadopteerd door Elvira.

 Malibu is een castraat van augustus 2019. Hij is een gezwel onder zijn kin wat soms nog iets opspeelt maar lijkt hier verder geen last van te hebben.

Plumo is een man uit 2020 met nierproblemen.

Ze zijn allebei geadopteerd door Ellen en haar zoontjes.