Caviaopvang Second Chance

 

De Blijvertjes (ter adoptie)


Sommige cavia's moeten in de opvang blijven vanwege hun ziektebeeld of leeftijd. Deze diertjes kan je adopteren vanaf 5 euro per maand. Als je het leuk vindt kan je af en toe komen knuffelen. Wij sturen maandelijks een update met een leuke nieuwe foto of video.Speedy is een oude dame van 2017/2018.

Ze is geadopteerd door haar vorige baasje Jacqueline.

Pip & Juul zijn 2 oude dames van 2018, de ene magertjes en de ander heeft een tumor.

Ze zijn geadopteerd door hun vorige baasje EsraKnabbel  is een dame van 2021 met een lichte evenwichtsstoornis.

Knabbel is geadopteerd door Manuela

Winnie is een lieve beer van 2020 en heeft een talgbult.

Hij is geadopteerd door Hanna

Fay is een dame van 2021 en heeft af en toe luchtwegproblemen.

Ze is geadopteerd door haar vorige baasje RosanBootz is een dame van 2020 met wat blaasproblemen. Ze is geadopteerd door haar vorige eigenaresse Rianne.

Pieper is een dame van 2019 en altijd erg slank geweest. Ze is geadopteerd door haar vorige eigenaresse Lisette

Piet is een leuke beer van 2020 met bumblefoot. Hij is geadopteerd door Hjalmar en AnnaBruintje is een nog hele fitte oude dame van 2018. Ze is geadopteerd door Tiara.

Guusje is een oude dame van 2017. Ze is geadopteerd door Suus.Bubbles mag hier lekker oud worden, ze kampt af en toe met wat gezondheidsproblemen. Ze is geadopteerd door haar vorige baasje Gerda.

Gilli & Ivy deze dames van 2022 blijven in de opvang want Ivy heeft chronische luchtwegproblemen en Gilli heeft tandproblemen. Ze zijn geadopteerd door MischaMira past zo goed in mijn oude vrouwengroep dat zij mag blijven.

Ze is geadopteerd door Tineke.

Christiano is zo'n leuke beer! Hij zal na zijn castratie de stabiele factor worden in de oude damesgroep. Hij  is geadopteerd door Jannet


Zwartje is een beertje van 2023 en kwam binnen met luchtweg problemen. Hij is geadopteerd door Leona.

Zwartje is een ouder dame van +/- 6 jaar. Zwartje is geadopteerd door Ronnie.

Frenkie is van 2020, door haar staar en slankere postuur houd ik haar liever in de opvang. Ze is geadopteerd door haar vorige baasje Jesse.Ceasar is van 2019 en niet helemaal fit dus blijft lekker in de opvang. Hij is geadopteerd door Henrieke.

Storm is van 2020 en niet 100% fit dus blijft lekker in de opvang. Hij is geadopteerd door Hjalmar & Anna.
Anna is een gezellig dame van september 2018. Ze heeft meerdere gezwellen maar heeft daar nog geen last van.

Donny is een oude man uit 2019 ongeveer en kan niet meer gecastreerd worden. Hij heeft ook een talgbult en blijft lekker in de opvang.

Brownie is een dame uit 2021 met wat blaasproblemen.

Anna is geadopteerd door Raiza

Donny is geadopteerd door Fransje

Brownie is geadopteerd door haar vorige baasjes Fam van veldhuizenLotus, Lelie & Tucker 

Deze zusjes van zijn geboren met een behoorlijke afwijking, ze zijn doof, blind en hebben geen volledig gebit. Dit maakt de dames niet minder vrolijk en met af en toe wat hulp met hun gebit eten ze heel goed. 

De dames waren toch al gedekt door hun broertje en zijn bevallen van 2 jongens en 1 dame, de dame is helaas overleden. De mannen heten Lucky & Tucker. Lucky is inmiddels ook overleden. Inmiddels is iedereen overleden behalve 1 dame.

 Ze is geadopteerd door Jessica.